campertrips - D-daygids | Bezoek Normandische D-Day stranden en Vlaamse Westhoek met ervaren gids

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Campertrips door Normandië
juli & september 2022

Neem deel aan onze campertrips en maak met je eigen (of gehuurde) mobilhome een unieke belevingstocht doorheen Normandië. Alles onder begeleiding van uw Vlaamse gids. Ontdek wat er daar allemaal gebeurde naar aanleiding van D-Day in 1944, met verrassende plaatsbezoeken en onwaarschijnlijke -maar goed geverifieerde- anekdotes die voor een doorsnee toerist onbekend zijn. Kom ook heel wat meer te weten over Normandië, geniet van de streek en z'n plaatselijke specialiteiten.

Voorziene activiteiten: bezoek Mont Saint Michel, landingsstrand Omaha beach, parachutistenmuseum, landingsmuseum, kerk Sainte-Mère-Eglise, Amerikaanse begraafplaats & memoriaal, Duitse begraafplaats, vuurtoren van Gatteville, Cinéma 360 Circulaire, paardenfokkerij, fietstocht, calvadosstokerij, oesterkwekerij, en nog veel meer... Proef ook de karamellen van Isigny, de Normadische kazen en geniet van een 'fruits de mer' met cider van Pont-l'Évêque.

Je bent niet verplicht om aan elke activiteit deel te nemen en er is ook telkens een alternatief mogelijk.

Praktisch: wij regelen staanplaatsen en zorgen voor de nodige reserveringen. Kostprijs voor staanplaatsen, inkomtickets voor deelname aan activiteiten volgens uw keuze en de maaltijden die u wenst zijn steeds zelf af te rekenen. Totaalprijs begeleiding & rondleidingen: € 195/persoon (minimum 2 personen per camper) voor een volledige uitstap.

Wanneer:
1e uitstap: 8 t/m 18 juli 2022 (max. 7 campers)
2de uitstap: 21 t/m 30 sept. 2022 (max. 7 campers)
Vragen of graag deelnemen?
home   |   uw gids   |   Westhoek

© 2018 - 2022 D-Daygids.be - alle rechten voorbehouden.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu